La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, compareixeran demà en roda de premsa telemàtica per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país.

Vergés estarà acompanyada del director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, mentre que Sàmper ho estarà del sub-director general de Programes en Protecció Civil, Sergio Delgado.

La roda de premsa començarà a les 12:30 hores i tindrà un format telemàtic; els mitjans podran participar-hi a través de la plataforma Zoom:

https://zoom.us/j/91623253719?pwd=Qi9wZ3kxRGNLSFZ3OWg2dnBNMnJsUT09


ID de la reunió: 916 2325 3719
Codi d’accés: 080014

12:30|La consellera Vergés i el conseller Sàmper compareixen per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya per la COVID-19 i la mobilitat al país. TELEMÀTICA|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, compareixeran en roda de premsa telemàtica per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país. Vergés estarà acompanyada del director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, mentre que Sàmper ho estarà del sub-director general de Programes en Protecció Civil, Sergio Delgado.