El conseller Tremosa inaugura demà la 25a edició de la Jornada dels Economistes

query_builder   6 novembre 2020 13:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tremosa inaugura demà la 25a edició de la Jornada dels Economistes


Demà dissabte 7 de novembre, a les 09:30 hores, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, participarà telemàticament en la inauguració de la 25a edició de la Jornada dels Economistes. Amb el lema “Joves i futur: formació, ocupació i emancipació”, l’objectiu d’aquest acte organitzat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya és reflexionar sobre les diverses variables que impactaran en el futur dels joves.

La inauguració de la jornada també comptarà amb les intervencions del ministre d’Universitats, Manuel Castells; de la regidora de Comerç, Mercats, Règim Interior i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín; de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Nuria Marín; del president del Consejo General de Economistas, Valentí Pich, i del degà del Col·legi d’Economistes, Anton Gasol.

Els mitjans que vulguin seguir la jornada han d’inscriure’s prèviament en aquest link: http://www.jornadaeconomistes.cat/inscripcions-barcelona-2020/

09:30|El conseller Tremosa inaugura la 25a edició de la Jornada dels Economistes. Acte telemàtic|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, inaugurarà la 25a edició de la Jornada dels Economistes. L'acte serà telemàtic.