La consellera Carme Capdevila fa balanç de les polítiques de Joventut a Girona

query_builder   24 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila fa balanç de les polítiques de Joventut a Girona

La consellera d'Acció Social i Ciutadania presidirà a Girona el Consell de Direcció de la Secretaria de Joventut
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, farà balanç de les polítiques de joventut a les comarques de Girona aquest proper divendres aprofitant que presideix a la capital del Gironès el Consell de Direcció de la Secretaria de Joventut. La consellera atendrà als mitjans a l’Alberg Cerverí al finalitzar la reunió del consell.
 
A la reunió hi assistiran el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí; el director general de l’Agència Catalana de Joventut, Julià Fernández i els coordinadors territorials de Joventut de tota Catalunya, entre d’altres.
 
Prèviament la consellera Carme Capdevila visitarà la seu de Joventut i de l’Institut Català de les Dones a Girona. A la tarda, la consellera d’Acció Social i Ciutadania es desplaçarà a Palafrugell on tindrà una trobada amb regidors i regidores de Joventut de la comarca del Baix Empordà a l’espai jove Can Genís.

13:00|.Alberg-Residència de Joventut Cerverí (c. dels Ciutadans, 9)|Girona (El Gironès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, atendrà els mitjans de comunicació després de la reunió del Consell de Direcció de la Secretaria de Joventut. A la reunió hi assistiran el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí; el director general de l’Agència Catalana de Joventut, Julià Fernández, i els coordinadors territorials de Joventut de tota Catalunya, entre d’altres.