Joan Isaac homenatjarà Aute durant La Noche de los Libros al CCLBlanquerna

query_builder   9 novembre 2020 21:08

event_note Nota de premsa

Joan Isaac homenatjarà Aute durant La Noche de los Libros al CCLBlanquerna

Joan Isaac

Un any més, el Centre Cultural-Llibreria Blanquerna, seu cultural de la delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid, celebrarà el Día de las Librerías i La Noche de los Libros.

Divendres 13 de novembre, la llibreria estarà oberta tota la jornada, de 10.30h a 22.00h sense interrupció. Pel vespre, a les 20.00h, Joan Isaac, compositor, poeta i músic, una de les grans veus de la cançó en català, oferirà una actuació que es podrà seguir en directe pel web del CCLBlanquerna, amb un aforament presencial limitat a 15 persones.

El concert ‘Paral·lelismes i Aute’, amb l’acompanyament del pianista Antoni-Olaf Sabater, consta de dues parts. En la primera, 'Paral·lelismes', Isaac combina la recitació de poemes amb una selecció de cançons del seu repertori que mantenen un paral·lelisme temàtic.  La segona part és un homenatge a Luis Eduardo Aute, un dels millors cantautors del país i home polifacètic que ens va deixar el passat mes d’abril. Joan Isaac cantarà en català les seves cançons com sols algú amb la seva capacitat lírica i poètica podria fer. 

‘Paral·lelismes i Aute’
Centre Cultural-Llibreria Blanquerna
20h. Divendres 13 novembre 2020
https://delegaciomadrid.gencat.cat/

 

20:00|Concert de Joan Isaac a Blanquerna. Centre Cultural-Llibreria Blanquerna. Delegació del Govern a Madrid |Madrid (Madrid)

  Emissió en directe

El delegat del Govern a Madrid, Gorka Knörr, assistirà telemàticament al concert que Joan Isaac oferirà en directe al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna durant "La Noche de los Libros. 'Paral·lelismes i Aute" i que es retransmetrà en streaming.