Presentació d'una iniciativa de sensibilització per avançar en la lluita contra les violències sexuals a les Terres de l'Ebre

query_builder   16 novembre 2020 17:40

event_note Nota de premsa

Presentació d'una iniciativa de sensibilització per avançar en la lluita contra les violències sexuals a les Terres de l'Ebre

La presidenta  de l’Institut Català de les Dones (ICD), Laura Martínez, i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, atendran els mitjans de comunicació per explicar una iniciativa de sensibilització contra les violències sexuals a les Terres de l’Ebre. També hi participarà Carme Valls, coordinadora territorial de l’ICD a les Terres de l’Ebre.

També es donarà a conèixer els actes previstos el proper dia 25 de novembre Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Nota per als mitjans: es podrà participar de manera presencial a la sala de premsa de la Delegació del Govern o a través del següent enllaç de la plataforma zoom.

https://zoom.us/j/94912691700?pwd=aU9rKzNzUHBFL3FDOTNvMlRYcUdRQT09

ID de reunió: 949 1269 1700 Codi 123150

11:15|Presentació d'una iniciativa de sensibilització contra les violències sexuals a les Terres de l'Ebre. Sala Terres de l'Ebre de la seu de la Generalitat (pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Laura Martínez, i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, atendran els mitjans de comunicació per explicar una iniciativa de sensibilització contra les violències sexuals a les Terres de l’Ebre.