El conseller Tremosa presenta demà el seu nou llibre "Catalunya, potència logística natural"

query_builder   17 novembre 2020 11:07

event_note Nota de premsa

El conseller Tremosa presenta demà el seu nou llibre "Catalunya, potència logística natural"

  • Els mitjans interessats la podran seguir per via telemàtica, o bé presencialment des de la mateixa llibreria amb aforament limitat

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, presentarà demà dimecres a les 19.00 hores, de forma telemàtica, a la llibreria Ona de Barcelona el seu nou llibre “Catalunya, potència logística natural”.

La presentació s’emetrà en streaming al canal de youtube de la llibreria https://www.youtube.com/c/OnaLlibres. Els mitjans interessats la podran seguir via telemàtica, o bé presencialment des de la mateixa llibreria Ona (Pau Claris, 94. Aforament limitat).

Prèviament a la presentació, a les 18.00 hores, el conseller d'Empresa i Coneixement signarà exemplars del llibre. Els mitjans gràfics interessats en podran prendre imatges.

19:00|El conseller Tremosa presenta el seu nou llibre "Catalunya, potència logística natural". Llibreria Ona ( c. Pau Claris, 94)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, presentarà el seu nou llibre “Catalunya, potència logística natural”. La presentació serà per via telemàtica i es podrà seguir al canal de youtube de la llibreria Ona https://www.youtube.com/c/OnaLlibres. Els mitjans interessats la podran seguir per via telemàtica, o bé presencialment des de la mateixa llibreria amb aforament limitat.