El conseller Puigneró presideix la presentació a la UPC del primer grau universitari en Intel·ligència Artificial a Catalunya

query_builder   18 novembre 2020 10:00

event_note Nota de premsa

El conseller Puigneró presideix la presentació a la UPC del primer grau universitari en Intel·ligència Artificial a Catalunya

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, juntament amb el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Francesc Torres, presidirà demà dijous, 19 de novembre, a les 10h, la presentació del primer grau universitari en Intel·ligència Artificial, que es posarà en marxa el curs 2021-2022.

Impulsat per la UPC amb el suport de la Generalitat, mitjançant el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i el Departament d’Empresa i Coneixement, i en el marc de l’estratègia Catalonia.AI, es tracta del primer grau d’aquestes característiques a Catalunya i s’impartirà a la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) de la UPC.

L’acte, que tindrà lloc presencialment (amb aforament limitat) a la Sala d’actes de la FIB, comptarà també amb les intervencions de Francesc Xavier Grau, secretari d’Universitats i Recerca, i de Josep Fernández, degà de la FIB.

Els mitjans de comunicació podran seguir-lo en directe (streaming) pel canal YouTube de la FIB:  https://www.youtube.com/user/mediafib

La posada en marxa del nou grau en Intel·ligència Artificial respon a la necessitat estratègica de formar professionals amb la capacitat d’identificar com les tècniques d’IA poden oferir solucions innovadores a problemes de les Tecnologies de Ia Informació en empreses i organitzacions, tant dins com fora de Catalunya, i d’aplicar-les de forma que aportin valor afegit.

10:00|El conseller Puigneró presideix la presentació a la UPC del primer grau universitari en Intel·ligència Artificial a Catalunya. Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB). En directe via Youtube: www.youtube.com/user/mediafib|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, juntament amb el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Francesc Torres, presidirà la presentació del primer grau universitari en Intel·ligència Artificial a Catalunya. Impulsat per la UPC amb el suport de la Generalitat de Catalunya en el marc de l’estratègia Catalonia.AI, el nou grau, que es posarà en marxa el curs 2021-2022, s’impartirà a la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) de la UPC. L'acompanyarà el secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, i el director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco.