El conseller Calvet presenta el projecte d'instal·lació de plaques fotovoltaiques a les estacions del viaducte de l'L10 Sud

query_builder   18 novembre 2020 14:11

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet presenta el projecte d'instal·lació de plaques fotovoltaiques a les estacions del viaducte de l'L10 Sud

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presentarà demà, 19 de novembre, a l’estació de Zona Franca, el projecte d’instal·lació de plaques fotovoltaiques a les estacions del viaducte de l’L10 Sud.

L’acte tindrà lloc, a partir de les 12 hores a l’estació, situada al carrer A de la Zona Franca, a Barcelona. En finalitzar, s’atendrà els mitjans de comunicació.

Atès que per motius d’espai i de seguretat no es podrà accedir a la zona on s’ubiquen els panells fotovoltaics, es facilitaran imatges de les plaques (fotografies i vídeo), mitjançant aquest enllaç de l’Agència Catalana de Notícies.   

12:00|El conseller Calvet presenta el projecte d'instal·lació de plaques fotovoltaiques a les estacions del viaducte de l'L10 Sud. Estació de metro de Zona Franca ( c.A, entre els c. 1 i 2)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presentarà el projecte d’instal·lació de plaques fotovoltaiques a les estacions del viaducte de l’L10 Sud.