Lliurament dels premis Consumòpolis 3

query_builder   24 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Lliurament dels premis Consumòpolis 3

El director de l'ACC lliura els premis CONSUMOPOLIS a les escoles i instituts catalans que han guanyat la tercera edició del concurs escolar de consum responsable
El director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, lliura els premis del concurs escolar sobre consum responsable “Consumòpolis 3” als grups d’alumnes i les escoles que han resultat guanyadores en l’edició d’enguany. L’acte tindrà lloc a la Sala Gran de les Cotxeres del Palau Robert de Barcelona, amb l’assistència d’uns 200 nens i nenes: els 35 alumnes premiats de les 6 escoles guanyadores, els seus companys de curs i el seu professorat.
 
Els grups de les escoles CEIP M. Àngels Anglada de Figueres, en Educació Primària; l’IES Miquel Biada de Mataró, en el primer cicle d’ESO i l’escola Josep Tous de Barcelona, en el segon cicle d’ESO, han estat els guanyadors dels primers premis. També rebran premis centres d’ensenyament de Premià de Mar, Hostalric, Barcelona i Torelló. Més de 650 estudiants catalans d’educació primària i secundària, juntament amb més de 130 professors, han participat en la 3a edició del concurs escolar sobre consum responsable Consumòpolis 3. Finalitzada aquesta fase del concurs, els guanyadors competiran a Madrid amb els guanyadors de la resta de comunitats autònomes.

11:00|.Cotxeres del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, lliurarà els premis del concurs escolar sobre consum responsable “Consumòpolis 3” als grups d’alumnes i les escoles que han resultat guanyadores en l’edició d’enguany.