El conseller Calvet presenta el Programa de mobilització d'habitatge en el món rural

query_builder   20 novembre 2020 13:39

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet presenta el Programa de mobilització d'habitatge en el món rural

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presentarà demà, 21 de novembre, el Programa de mobilització d'habitatge en el món rural, juntament amb el secretari de l’Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra. Aquesta mesura vol facilitar que persones i famílies puguin instal·lar-se en nuclis rurals i evitar-ne la pèrdua de població.

L’acte, que s’emmarca en unes jornades telemàtiques de presentació als ajuntaments, tindrà lloc a les 11 hores. Aquesta presentació, durant la qual no hi haurà atenció als mitjans, es podrà seguir via Zoom mitjançant aquest enllaç.

 

Els mitjans interessats en seguir la sessió hauran d’enviar un correu electrònic a premsa.tes@gencat.cat, indicant nom i cognoms i mitjà on treballen.

 

11:00|El conseller Calvet presenta el Programa de promoció de l'habitatge en el món rural. Plataforma ZOOM|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presentarà el Programa de mobilització d'habitatge en el món rural. El delegat del Govern a Girona, Pere Vila, i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, assistiran a l'acte.