ANUL·LA L'ANTERIOR El vicepresident del Govern presenta el llibre "Catalunya al món. La presència catalana al món. Segles XIX i XX"

query_builder   24 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

ANUL·LA L'ANTERIOR El vicepresident del Govern presenta el llibre "Catalunya al món. La presència catalana al món. Segles XIX i XX"

El volum sobre la història dels casals catalans ha anat a càrrec dels catedràtics d'Història Contemporània Antoni Segura i Josep Ma Sole i Sabaté
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà divendres, 25 d’abril a les 12.30 hores al Palau de Pedralbes, l’acte de presentació del llibre  “Catalunya al món. La presència catalana al món. Segles XIX i XX”.  L’acte, on també assistirà la secretària d’Afers Exteriors, Roser Clavell,  s’emmarca en la Quarta Trobada de Comunitats Catalanes Arreu del Món que s’ha celebrat aquesta setmana a Tarragona.
 
 A part del vicepresident, a la presentació del llibre sobre la història dels casals catalans també intervindran els autors del volum: els catedràtics d’Història Contemporània, Antoni Segura i Josep Ma Solé i Sabaté.  
 
Després de la presentació, a les 14.00 hores al mateix Palau de Pedralbes, el vicepresident oferirà un dinar institucional als representants de les comunitats que han participat aquesta setmana a la Quarta Trobada de Comutitats Catalanes Arreu del Món que s’ha celebrat a Tarragona i que ha agrupat a 250 persones provinents de les 117 comunitats catalanes a l’exterior.
 
A la tarda, a les 16.30 hores al Palau de la Generalitat, el vicepresident del Govern presidirà la reunió del Consell de les Comunitats Catalanes a l’Exterior. La reunió serà a porta tancada però a l’inici es podran prendre imatges.
 
Tot seguit, a les 17.30 hores, el vicepresident participarà a la recepció al Palau de la Generalitat oferta pel president de la Generalitat, José Montilla.

12:30|.Palau de Pedralbes. Barcelona|Barcelona (El Barcelonès)

Presentació del llibre “Catalunya al món. La presència catalana al món. Segles XIX i XX”