El conseller Puigneró visita Enchainté, una jove companyia especialitzada en solucions tecnològiques amb 'blockchain'

query_builder   24 novembre 2020 14:17

event_note Nota de premsa

El conseller Puigneró visita Enchainté, una jove companyia especialitzada en solucions tecnològiques amb 'blockchain'

Està ubicada en el Centre d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement de Sant Cugat

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà demà, dimecres 25 de novembre, a les 17.30 hores, les instal·lacions d’Enchainté Tech SL, una jove companyia que ha desenvolupat un conjunt d’eines de sofware basat en tecnologies distribuïdes, com la blockchain (cadena de blocs), per fer-les accessibles i facilitar-ne l’aplicació en tot tipus de casos.

La companyia es va constituir el passat mes de juliol i esta ubicada en el Centre d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de Sant Cugat. Va ser una de les sis empreses catalanes participants en l'edició del Blockchain Convention a Barcelona i compta amb socis inversors que són referents mundials en el món de la blockchain.

17:30|El conseller Puigneró visita Enchainté. Centre d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement de Sant Cugat ( camí de Can Ametller, 20)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà Enchainté, una jove companyia especialitzada en solucions tecnològiques amb ‘blockchain’.