El conseller Tremosa presideix demà la primera reunió del grup de treball per a la simplificació en la concessió de llicències i permisos que afecten l'activitat econòmica

query_builder   24 novembre 2020 15:41

event_note Nota de premsa

El conseller Tremosa presideix demà la primera reunió del grup de treball per a la simplificació en la concessió de llicències i permisos que afecten l'activitat econòmica

Demà dimecres, 25 de novembre, a les 16 hores, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, presidirà telemàticament la primera reunió del grup de treball per a la simplificació dels tràmits administratius que afecten la concessió de llicències i permisos que afecten l’activitat econòmica.

Demà es posa en marxa aquest grup de treball, aprovat pel Govern el 17 de novembre, amb l’objectiu de pal·liar els efectes de l’aturada administrativa decretada durant l’estat d’alarma vigent de març a juny, que va endarrerir l’atorgament de permisos, llicències i autoritzacions, i, al mateix temps, facilitar un entorn més favorable a les empreses perquè desenvolupin la seva activitat.

El grup, presidit pel conseller Tremosa, comptrarà amb representants del Govern, l’Administració local i els agents econòmics.

Des d’aquest gabinet de comunicació es distribuiran imatges de la reunió i de la intervenció del conseller

16:00|El conseller Tremosa presideix la primera reunió del grup de treball per a la simplificació en la concessió de llicències i permisos que afecten l'activitat econòmica. Seu Departament d'Empresa i Coneixement ( pg. de Gràcia, 105)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, presidirà la primera reunió del grup de treball per a la simplificació en la concessió de llicències i permisos que afecten l’activitat econòmica. Des d’aquest gabinet de comunicació es distribuiran imatges de la reunió.