El secretari d'Indústria i Empresa, Antoni Soy, visitarà demà el Baix Camp i la Conca de Barberà

query_builder   24 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari d'Indústria i Empresa, Antoni Soy, visitarà demà el Baix Camp i la Conca de Barberà

El secretari, acompanyat del director del serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona, Àngel Xifré, visitarà a Reus l’empresa Valira i a La Selva del Camp les empreses Go Fruselva i Coselva.
 
A Montblanc, el Secretari assistirà a l’acte commemoratiu del 30è aniversari de Frape-Behr al municipi

Dijous, 24 d’abril de 2008.— El secretari d’Indústria i Empresa, Antoni Soy, acompanyat del director del serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona, Àngel Xifré, visitarà demà divendres, 25 d’abril, diverses empreses de la comarca del Baix Camp i de la Conca de Barberà.
 
El secretari Antoni Soy, iniciarà la jornada a Reus, on a les 10.00 hores, visitarà la seu de l’empresa COMERCIAL VALIRA S.A., on es reunirà amb el director general Eric Didier, i la resta de l’equip directiu.
 
A les 12.00 hores, el secretari arribarà a l’Ajuntament de La Selva del Camp, on mantindrà una trobada amb l’alcalde del municipi, Josep Masdeu.
 
Un cop finalitzada la reunió, el secretari realitzarà una atenció als mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, a les 12.30 hores, el secretari d’Indústria i Empresa, Antoni Soy, visitarà l’empresa GO FRUSELVA SL., on serà rebut pel president del Grup TQ TECNOL, Xavier Martínez.
 
Després d’un dinar de treball amb l’alcalde de La Selva del Camp i empresaris de la localitat a l’Hotel Nou, el secretari visitarà a les 16.00 hores l’empresa COSELVA, on es reunirà amb el gerent, Pere Ferré. En aquest empresa, el secretari visitarà la planta pilot per un nou sistema productiu d’esclofollat d’avellana.
 
A la tarda, a les 19.00 hores, el Secretari es desplaçarà a Montblanc, convidat per l’Ajuntament, en motiu del 30 aniversari de l’empresa FRAPE BEHR al municipi. Faran un recorregut per la vila, on es celebra la Setmana Medieval de Montblanc, i es lliurarà a l'empresa una medalla commemorativa. A l’acte, hi serà present també el president del Parlament de Catalunya, el Molt Honorable sr. Ernest Benach.
 

12:00|.Ajuntament (Plaça Major)|Selva del Camp (El Baix Camp)

El secretari d'Indústria i Empresa, Antoni Soy, visitarà diverses empreses del Baix Camp i de la Conca de Barberà.