Acte institucional del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

query_builder   24 novembre 2020 19:45

event_note Nota de premsa

Acte institucional del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

La plaça Sant Jaume de Barcelona acollirà aquest dimecres, 25 de novembre, l’acte institucional central del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Hi assistiran el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé; el conseller d’Interior, Miquel Sàmper; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa; i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà. També hi anirà la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martínez.

L’acte consistirà en un minut de silenci a les 12.00h i, seguidament, es farà la lectura del manifest institucional unitari de rebuig a la violència masclista que ha estat consensuat per les diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona; l’Ajuntament de Barcelona; l’Associació Catalana de Municipis; la Federació Catalana de Municipis; i la Delegació del Govern.

La lectura anirà a càrrec de l’autora del manifest, l’advocada Carla Vall, i serà presentat per Joana Martínez, responsable de l’àrea de Promoció d’Activitats i Entitats de l’Institut Català de les Dones.

A causa de les mesures per la Covid19 l’acte està restringit a autoritats i representants d’entitats. Els mitjans de comunicació disposareu d’un espai específic per cobrir l’acte i també es podrà seguir en directe per l’Instagram de l’Institut Català de les Dones.

 

12:00|El Govern assisteix a l'acte institucional del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones . Pl. Sant Jaume|Barcelona (Barcelonès)

Els membres del Govern, encapçalats pel vicepresident Pere Aragonès i la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, assistiran a l'acte institucional amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones que tindrà lloc a la plaça de Sant Jaume. També hi assistiran la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martínez, i la directora general d'Igualtat, Mireia Mata.