El Govern fa seguiment de la mobilitat i de la situació epidemiològica i assistencial de Catalunya per la COVID-19

query_builder   25 novembre 2020 20:34

event_note Nota de premsa

El Govern fa seguiment de la mobilitat i de la situació epidemiològica i assistencial de Catalunya per la COVID-19

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, compareixeran demà dijous en roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica i assistencial de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país. Vergés estarà acompanyada del director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, mentre que Sàmper ho estarà del sotsdirector de Protecció Civil, Sergio Delgado.

La roda de premsa començarà a les 12:30h hores i tindrà un format telemàtic; els mitjans podran participar-hi a través de la plataforma Zoom:

https://zoom.us/j/99653912752?pwd=Q1pNUUNpbnUreTgvaGwrLzVJY0F6dz09

ID de reunió: 996 5391 2752
Codi d’accés: 170862

12:30|El Govern fa seguiment de la mobilitat i de la situació epidemiològica i assistencial de Catalunya per la COVID-19. Acte telemàtic|- (-)

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, compareixeran en roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica i assistencial de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país. Vergés estarà acompanyada del director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, mentre que Sàmper ho estarà del sotsdirector de Protecció Civil, Sergio Delgado. La roda de premsa tindrà un format telemàtic. Els mitjans podran participar-hi a través de la plataforma Zoom.