Demà divendres, 27 de novembre a les 11:25 hores a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Vic (c/ de l'Era d'en Sellés, 10)

El conseller Sàmper participa a la Junta Local de Seguretat de Vic

query_builder   26 novembre 2020 15:53

event_note Nota de premsa

Demà divendres, 27 de novembre a les 11:25 hores a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Vic (c/ de l'Era d'en Sellés, 10)

El conseller Sàmper participa a la Junta Local de Seguretat de Vic

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, participarà demà divendres 27 de novembre a les 10:05 hores, a la Junta Local de Seguretat de Vic, presidida per l’alcaldessa de la ciutat, Anna Erra, i que tindrà lloc a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Vic.

La reunió també comptarà amb la presència de la delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps; el director general de la Policia, Pere Ferrer; el director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes, el comissari cap de la Regió Policial Central, Josep Lluís Rossell; i l’inspector cap de l’ABP Osona, Joan Salamaña, entre d’altres autoritats.

Prèviament, a les 9.30 hores, el conseller visitarà les instal·lacions de la Comissaria de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de Vic. 

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió al final de la sessió, a les 11:25 hores. Tot seguit, a la finalització de la mateixa, a les 11:30 hores, el conseller i l’alcaldessa mantindran un contacte amb els mitjans de comunicació que ho desitgin. 

Posteriorment, cap a les 12:30 hores, el conseller es traslladarà cap a l’Ajuntament de Vic, on farà una visita institucional i signarà el Llibre d’Honor de la ciutat. 

11:25|El conseller Sàmper participa en la Junta Local de Seguretat de Vic. Comissaria de la Guàrdia Urbana de Vic ( c. de l'Era d'en Sellés, 10)|Vic (Osona)

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, participarà en la Junta Local de Seguretat de Vic, presidida per l’alcaldessa de la ciutat, Anna Erra. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, assistirà a la reunió. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió al final de la sessió, a les 11.25 h. A les 11.30h, el conseller i l’alcaldessa mantindran un contacte amb els mitjans de comunicació que ho desitgin.