CANVI D'HORA. Avui dimarts 1 de desembre, a les 16.00 hores, via ZOOM

CANVI D'HORA. El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, presenta el Calendari Solidari Bombers amb Causa 2021

query_builder   27 novembre 2020 17:49

event_note Nota de premsa

CANVI D'HORA. Avui dimarts 1 de desembre, a les 16.00 hores, via ZOOM

CANVI D'HORA. El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, presenta el Calendari Solidari Bombers amb Causa 2021

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, presentarà avui dimarts dia 1 de desembre, a partir de les 16.00h i via Zoom, el Calendari Solidari ‘Bombers amb Causa’ de 2021. És la desena edició d’aquesta iniciativa solidària dels Bombers de la Generalitat i l’Obra Social de Sant Joan de Déu, i que compta amb la col·laboració dels Pompièrs d’Aran, els Bombers de Barcelona i els Bombers d’Andorra.

En la compareixença, el titular d’Interior estarà acompanyat d’Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu; David Colomé, cap dels Bombers de Collbató i un dels impulsors de la iniciativa; Àngel Montero Carcaboso, investigador en cap de l’equip beneficiari de la beca de recerca a l’Hospital Sant Joan de Déu sobre tumors pediàtrics, i la doctora Vanessa Pera, cap de l'Àrea Infantil i Juvenil de Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

A la presentació també hi assistiran el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Manel Pardo; el sotsdirector operatiu dels Bombers de la Generalitat, David Borrell; el director dels Bombers de Barcelona, Sebastià Massagué; el director adjunt dels Bombers d’Andorra, Jordi Farré, i Javier Cavero, membre del Grop de Rescat de Montanha (GRM) de la Val d’Aran i portaveu dels Pompièrs d’Aran.

L’acte serà conduït per Núria Iglesias, cap de l’Àrea d’Informació i Comunicació del cos de Bombers de la Generalitat.

Per assistir a la presentació, cal acreditar-se enviant un correu a premsa.bombers@gencat.cat abans de les 12.00h de dimarts 1 de desembre. Abans de l’inici de la roda de premsa us enviarem l’enllaç i la contrasenya per accedir-hi. Les proves de so es faran mitja hora abans que comenci.

 

Normes de funcionament:

  • Cal activar el micròfon i la càmera. Durant la presentació, l’organització desactivarà el micròfon per tal d’evitar entrades o sorolls aliens.
  • Per registrar-se cal posar el nom/cognom i mitjà (abans d’entrar o mitjançant el botó “Renombrar” una vegada ja iniciada la sessió).
  • Una vegada comenci la roda de premsa, es podrà fer arribar les preguntes a través del xat, especificant a qui van dirigides.
  • En acabar la roda de premsa, l’organització donarà pas a les preguntes per ordre d’entrada. I, es podrà obrir el micròfon per tal de formular-la.
  • Es recomana que facin una o dues preguntes per periodista, i així donar opció a més participació.

16:00|El conseller Sàmper presenta el calendari solidari Bombers amb Causa 2021. Acte telemàtic|- (-)

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, presentarà, via Zoom, el calendari solidari ‘Bombers amb Causa’ 2021. És la desena edició d’aquesta iniciativa solidària dels Bombers de la Generalitat i l’Obra Social de Sant Joan de Déu, i que compta amb la col·laboració dels Pompièrs d’Aran, els Bombers de Barcelona i els Bombers d’Andorra.