El vicepresident Aragonès i la consellera Vergés visiten demà els cribratges massius de COVID-19 a Barcelona

query_builder   30 novembre 2020 17:47

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident Aragonès i la consellera Vergés visiten demà els cribratges massius de COVID-19 a Barcelona

Pere Aragonés, vicepresident de la Generalitat i conseller d'Economia i Hisenda, i Alba Vergés, consellera de Salut, visitaran demà, dimarts 1 de desembre, els cribratges massius per detectar la COVID-19 al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona.   

Després de la visita, Aragonès i Vergés atendran als mitjans de comunicació a les 15 hores, a l'exterior del Recinte Modernista de Sant Pau (c. de Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 Barcelona).  

Els mitjans gràfics que ho desitgin podran recollir imatges dels cribratges un cop finalitzada l’atenció als periodistes. 

15:00|El vicepresident Aragonès i la consellera Vergés visiten els cribratges massius de COVID-19 a Barcelona. C. de Sant Antoni Maria Claret, 167|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i la consellera de Salut, Alba Vergés, visitaran els cribratges massius per detectar la COVID-19 al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona. Després de la visita, Aragonès i Vergés atendran als mitjans de comunicació a les 15 hores, a l'exterior del Recinte Modernista de Sant Pau. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran recollir imatges dels cribratges un cop finalitzada l’atenció als periodistes.