Anna Veiga i Clara Prats intervindran en la segona sessió del cicle 'L'Any de la Pandèmia' que organitza el CCLBlanquerna

query_builder   30 novembre 2020 20:39

event_note Nota de premsa

Anna Veiga i Clara Prats intervindran en la segona sessió del cicle 'L'Any de la Pandèmia' que organitza el CCLBlanquerna

L'Any de la Pandèmia

El proper 3 de desembre, a les 19.00h, les reconegudes investigadores Anna Veiga i Clara Prats participaran en la segona sessió del cicle ‘L’Any de la Pandèmia: reflexions des de l’economia, la ciència i la cultura’, que modera el periodista Ramon Rovira, columnista de La Vanguardia.

‘Clima social i cultura científica’. Què representa la pandèmia per a la comunitat científica? Clima social i sinergies entre científics i ciutadania.

Clara Prats, Doctora en Física Aplicada i Simulació en Ciències, investigadora i professora. Està al capdavant de la línia de recerca en Covid-19 del Grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos (BIOCOMSC), Universitat Politècnica de Catalunya, que aporta un panorama global i prediccions de futur immediat de la situació pandèmica de la Covid a la UE. 

Anna Veiga, Doctora en Biologia. Especialista en Embriologia clínica, genètica de la reproducció, cèl·lules mare pluripotents, teràpia cel·lular i bioètica. Directora de I+D de l’Àrea de Biologia, Servei de Medicina de la Reproducció, Dexeus Dona. Directora del Banc de Línies Cel·lulars, Programa de Medicina Regenerativa, Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Professora associada de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida, Universitat Pompeu Fabra (UPF).

L’objectiu del cicle de diàlegs virtuals ‘L’Any de la Pandèmia’, organitzat pel Centre Cultural-Llibreria Blanquerna, és reflexionar sobre els principals aspectes i les devastadores conseqüències de la Covid-19 en la nostra societat.  

Les sessions es retransmeten per streaming:

Centre Cultural-Llibreria Blanquerna

https://delegaciomadrid.gencat.cat/ca

 

19:00|2a sessió del cicle virtual L'Any de la Pandèmia . Acte online|- (-)

  Emissió en directe

El delegat del Govern a Madrid, Gorka Knörr, assistirà a la segona sessió del cicle virtual 'L'Any de la Pandèmia'. Les científiques Anna Veiga i Clara Prats dialogaran al voltant del 'Clima social i cultura científica'. Modera el periodista Ramon Rovira.