Presentació del projecte de nou edifici corporatiu de la Generalitat a la Catalunya Central

query_builder   2 desembre 2020 14:16

event_note Nota de premsa

Presentació del projecte de nou edifici corporatiu de la Generalitat a la Catalunya Central

L’immoble concentrarà tots els organismes que actualment estan distribuïts a diverses zones de Manresa

Demà dijous, 3 de desembre, a les 11 del matí, el secretari general de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, Albert Castellanos, i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, presentaran en roda de premsa el projecte de nou edifici corporatiu de la Generalitat a la Catalunya Central, que es construirà a Manresa.

A la presentació també hi assistiran l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, i l’arquitecte representant de l’UTE de despatxos d’arquitectura adjudicataris del projecte, Humbert Costas.

L’acte es desenvoluparà a les instal·lacions de la Delegació Territorial del Govern a la Catalunya Central a Manresa (Palau Firal. Polígon “Els Dolors”, s/n, 1r pis).

MESURES DE PROTECCIÓ I PREVENCIÓ

  • És obligatori l’ús de mascareta per poder entrar a les instal·lacions i caldrà portar-la durant tota la roda de premsa.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada de les instal·lacions.
  • Es prega mantenir les distàncies de seguretat.

 

11:00|Presentació del projecte de nou edifici corporatiu de la Generalitat a la Catalunya Central. Palau Firal. Polígon "Els Dolors", s/n, 1r pis|Manresa (Bages)

El secretari general de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, Albert Castellanos, i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, presentaran en roda de premsa el projecte de nou edifici corporatiu de la Generalitat a la Catalunya Central, que es construirà a Manresa.