La consellera d'Acció Social i Ciutadania inaugura la 10a Trobada de Famílies

query_builder   25 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania inaugura la 10a Trobada de Famílies

La trobada, organitzada per la Federació Catalana pro Persones amb Retard Mental, se celebra enguany a Sitges
 
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper diumenge 27 d’abril la 10a Trobada de Famílies de persones amb discapacitat intel·lectual, que se celebrarà a Sitges.
 
La trobada, que està organitzada per la Federació Catalana pro Persones amb Retard Mental (APPS) amb la col·laboració de la Fundació Ave Maria de Sitges, té enguany com a lema “Parlem del nostre dia a dia” i centrarà la seva atenció en la qualitat de la vida familiar. La jornada inclourà conferències i tallers dedicats a l’atenció precoç, la transició a la vida adulta i l’organització familiar, entre d’altres.
 
L'APPS és una federació sense ànim de lucre que agrupa entitats d'iniciativa social que treballen per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies. Actualment agrupa més de 250 entitats d'arreu de Catalunya.

10:15|.Hotel Melià (c. Joan Salvat Papasseit, 38)|Sitges (El Garraf)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà la 10a Trobada de Famílies de persones amb discapacitat intel·lectual