El Govern presenta a Manresa les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

query_builder   24 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Govern presenta a Manresa les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

D'abril a juny es durà a terme la fase participativa al territori amb sessions a la capital del Bages, Vic i Igualada
 
El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós; acompanyat pel secretari de Relacions Institucionals i Participació, Josep Vendrell; i pel primer tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Manresa, Ignasi Perramon; presentarà aquest dilluns 28 d'abril a la Fundació Universitària del Bages (FUB) el document de bases del Pacte Nacional per a la Immigració. Es tracta del resultat del treball de diversos grups d'experts que han plantejat els principals reptes que té Catalunya per garantir una bona convivència i una major cohesió social. El document incorpora 50 propostes d'actuació “per viure junts i juntes”.
 
L'objectiu d'aquesta presentació és posar a l'abast de tots els actors implicats i de les persones interessades el document de bases per tal de debatre i ampliar el seu contingut durant el procés de participació que s'allargarà fins al mes de juny. A la Catalunya Central s'estableixen dos grups de treball per a professionals de l’administració i per a responsables d'entitats el 6 i el 22 de maig, en sessions de matí a Manresa i de tarda a Vic. De forma paral·lela i per primera vegada, una mostra de 15 ciutadans i ciutadanes tindrà l’oportunitat de fer arribar les seves aportacions en dues sessions a Igualada, el 8 i el 28 de maig. Aquesta fase participativa compta amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana.
 
Nota: les autoritats atendran els mitjans a les 16.30 hores a la Fundació Universitària del Bages, abans de l'inici de l'acte previst a les 17 hores.

16:30|.Fundació Universitària del Bages (FUB). Avinguda Universitària, 4-6 |Manresa (El Bages)

El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós; acompanyat pel secretari de Relacions Institucionals i Participació, Josep Vendrell; i el primer tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Manresa, Ignasi Perramon; presenta a Manresa les bases del Pacte Nacional per a la Immigració