Bonaventura Clotet i Chantal Maillard participaran en la tercera sessió del cicle 'L'Any de la Pandèmia' que organitza el CCLBlanquerna

query_builder   8 desembre 2020 20:16

event_note Nota de premsa

Bonaventura Clotet i Chantal Maillard participaran en la tercera sessió del cicle 'L'Any de la Pandèmia' que organitza el CCLBlanquerna

Cicle

El proper 11 de desembre, a les 19.00h, el metge Bonaventura Clotet i l’assagista i poeta Chantal Maillard participaran en la tercera i última sessió del cicle ‘L’Any de la Pandèmia: reflexions des de l’economia, la ciència i la cultura’, que modera el periodista Ramon Rovira, columnista de La Vanguardia.

“La humanitat mereix aquest planeta?” Coronavirus i condició humana: la nostra vulnerabilitat. Com afecta la pandèmia a la humanitat en l’àmbit moral. Sobre la vida en comú, la por, la solidaritat, l’individualisme… El sentit de la vida en aquest context de crisi.

Bonaventura Clotet, metge, cap de servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa i president de la Fundació Lluita contra la SIDA.

Chantal Maillard, assagista i poeta. Titular de Filosofia de la Universitat de Màlaga. Premi Nacional de Poesia (2004) per la seva obra Matar a Platón, Premi de la Crítica de poesia castellana (2007) i Premi Andalusia de la Crítica (2008). Col·laboradora dels suplements culturals ABC i El País.

L’objectiu d’aquest cicle de diàlegs virtuals ‘L’Any de la Pandèmia’, organitzat pel Centre Cultural-Llibreria Blanquerna, és reflexionar sobre els principals aspectes i les devastadores conseqüències de la Covid-19 en la nostra societat.  

Va inaugurar el cicle ‘Economia: crisi, mesures, canvis, futur’, amb un diàleg entre Ramon Tremosa, conseller d’Empresa i Coneixement del Govern, i Antoni Cañete, secretari general de PIMEC.

La segona sessió va ser ‘Clima social i cultura científica’ amb dues investigadores: la Biòloga Anna Veiga i la Física Clara Prats. 

Les sessions es retransmeten per streaming:

Centre Cultural-Llibreria Blanquerna

https://delegaciomadrid.gencat.cat/ca

 

 

19:00|3a sessió del cicle Virtual L'any de la Pandèmia. Centre Cultural-Llibreria Blanquerna-Delegació Govern a Madrid|Madrid (Madrid)

  Emissió en directe

El delegat del Govern a Madrid, Gorka Knörr, assistirà a la tercera sessió del cicle virtual L'any de la Pandèmia que modera el periodista Ramon Rovira. Hi intervindran el metge Bonaventura Clotet i l'assagista i poeta Chantal Maillard.