La consellera Teresa Jordà presenta la nova campanya de promoció del producte de proximitat

query_builder   10 desembre 2020 10:56

event_note Nota de premsa

La consellera Teresa Jordà presenta la nova campanya de promoció del producte de proximitat

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, presentarà divendres, 11 de desembre, la nova campanya de promoció del producte de proximitat ‘Bo per a tu, bo per a tothom’, que compta amb la col·laboració d’una desena de músics catalans. 

La campanya ‘Bo per a tu, bo per a tothom’ suposa també el tret de sortida de la marca ‘Catalunya on el menjar és cultura’, creada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació per reforçar el posicionament de les produccions agroalimentàries i la gastronomia catalana.

La presentació tindrà lloc divendres a les 09:45 hores, al Born Centre de Cultura i Memòria (Plaça Comercial, 12). Durant l’acte, també intervindrà el cuiner Marc Ribas, el director gerent de Prodeca, Ramon Sentmartí, i el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol.

L’aforament al Born Centre de Cultura i Memòria és limitat. Els mitjans interessats a assistir presencialment a la roda de premsa han de confirmar assistència en aquest correu: premsa_darp@gencat.cat

Els periodistes interessats en seguir l’acte també ho podran fer de manera telemàtica a través de la plataforma ZOOM i en el següent enllaç:

https://zoom.us/j/96467049997?pwd=WUFpOVN2WWNlZzl4TVVydXlZVWxzUT09

Meeting ID: 964 6704 9997

Passcode: 928619

 

09:45|La consellera Jordà presenta la nova campanya de promoció del producte de proximitat. Born Centre de Cultura i Memòria (Plaça Comercial, 12)|Barcelona (Barcelona)

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, presentarà la nova campanya de promoció del producte de proximitat ‘Bo per a tu, bo per a tothom’, que compta amb la col·laboració d’una desena de músics catalans.