El conseller Bernat Solé es reuneix amb alcaldes i alcaldesses de Girona per abordar les eleccions del 14-F

La trobada serà telemàtica des de la Delegació del Govern a Girona

query_builder   10 desembre 2020 12:01

event_note Nota de premsa

El conseller Bernat Solé es reuneix amb alcaldes i alcaldesses de Girona per abordar les eleccions del 14-F

La trobada serà telemàtica des de la Delegació del Govern a Girona

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, es reuneix aquest divendres al migdia amb alcaldes i alcaldesses de Girona. La reunió, que serà telemàtica des de la Delegació del Govern a Girona (Plaça Pompeu Fabra, 1, Girona), servirà per parlar de les eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel proper 14 de febrer.

La trobada forma part d’una roda de reunions amb alcaldes i alcaldesses d’arreu del país que el conseller Solé està fent per abordar l’organització de les eleccions del 14-F de manera conjunta amb el món municipal. Solé exposarà als representants municipals les mesures aprovades fins ara pel PROCICAT amb relació a l’adequació dels espais electorals. La reunió comptarà també amb la participació del secretari de Transparència i Govern Obert, Jordi Foz; el director general de Participació Ciutadana i Processos Electorals, Ismael Peña-López; i el delegat del Govern a Girona, Pere Vila.

El conseller Bernat Solé farà una atenció als mitjans de comunicació a les 12.15 h des de la Delegació del Govern a Girona, al Pati de les Magnòlies. Posteriorment, els mitjans gràfics podran gravar imatges de l’inici de la reunió.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte és necessari acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència enviant un correu a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cat i indicar-hi nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

12:15|El conseller Solé es reuneix amb alcaldes i alcaldesses de Girona per abordar el 14-F. Delegació del Govern de la Generalitat a Girona (Plaça Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, es reunirà amb alcaldes i alcaldesses de Girona. La reunió, que serà telemàtica des de la Delegació del Govern a Girona, servirà per parlar de les eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel proper 14 de febrer. A la trobada també hi participarà el secretari de Transparència i Govern Obert, Jordi Foz; el director general de Participació Ciutadana i Processos Electorals, Ismael Peña-López; i el delegat del Govern a Girona, Pere Vila.