Treball, Afers Socials i la Creu Roja presenten a Manresa un nou conveni de 4M d'euros per garantir l'alimentació infantil a famílies en situació d'extrema vulnerabilitat

query_builder   11 desembre 2020 12:45

event_note Nota de premsa

Treball, Afers Socials i la Creu Roja presenten a Manresa un nou conveni de 4M d'euros per garantir l'alimentació infantil a famílies en situació d'extrema vulnerabilitat

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el president de Creu Roja, Josep Quitet, visiten l’alberg de Manresa on s’ha obert un nou equipament gestionat per l’entitat per acollir persones que no tenen un domicili adient per fer un aïllament correcte de covid-19

Diumenge 13 de desembre, a les 11:30h, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el president de la Creu Roja, Josep Quintet, visitaran l’alberg de Manresa on s’ha obert un nou servei que acull persones que no tenen un domicili adient per fer un aïllament correcte de covid-19. L’alcalde Manresa, Marc Aloy, i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, també assitiran a la visita i a la presentació del nou acord contra la pobresa infantil.

Després de la visita a l’equipament, El Homrani i Quitet presentaran el nou conveni amb la Creu Roja per un import de 4 milions d’euros per garantir l’alimentació infantil de les famílies vulnerables. Aquest conveni servirà per la compra i distribució d’aliments i kits d’emergència que es faran arribar a les famílies amb infants i adolescents en situació de precarietat econòmica de tot el país.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita de l’alberg mantenint les mesures de seguretat i l'atenció a mitjans es farà quan acabi la visita, a l’aire lliure.  

11:30|El conseller El Homrani presenta un conveni amb la Creu Roja per combatre la pobresa i la malnutrició infantil. Alberg El Carme (pl. del Mil centenari, s/n)|Manresa (Bages)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el president de la Creu Roja, Josep Quintet, presentaran un conveni entre el Departament i l'entitat per combatre la pobresa i la malnutrició infantil.  

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita de l’alberg El Carme, habilitat per acollir persones que no tenen un domicili adient per fer un aïllament correcte de covid-19. L'atenció a mitjans es farà quan acabi la visita, a l’aire lliure.