La consellera Budó i la ministra Darias signaran dilluns un conveni d'ajuts per pal·liar els danys dels temporals Glòria i Dana

query_builder   13 desembre 2020 11:47

event_note Nota de premsa

La consellera Budó i la ministra Darias signaran dilluns un conveni d'ajuts per pal·liar els danys dels temporals Glòria i Dana

  • L’acte tindrà lloc a les 11.15 hores al Palau de la Generalitat, on s’atendrà els mitjans de comunicació

 

  • Posteriorment, Budó i Darias visitaran el nou pont ferroviari sobre la Tordera

 

  • A la tarda, la consellera de la Presidència es desplaçarà a Montblanc

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias, signaran el proper dilluns, 14 de desembre, a les 11.15 hores, un conveni entre les dues administracions per a la gestió dels ajuts per pal·liar els danys ocasionats pels temporals Dana i Glòria. L’acte de signatura tindrà lloc a la Sala dels Tarongers del Palau de la Generalitat, i comptarà amb parlaments de la consellera i la ministra, que es podran seguir en directe per streaming. Després, s’obrirà un torn de preguntes limitat per als mitjans de comunicació a través de Zoom. En total l’acte tindrà una durada de mitja hora.

 

Desplaçament al pont ferroviari de la Tordera

A continuació, a les 12.45 hores, la consellera i la ministra visitaran el nou pont ferroviari sobre la Tordera (a la capçalera del pont del Riu Tordera a la Carretera GI-6831 de Blanes). L’antiga infraestructura va quedar greument malmesa per la borrasca Glòria del passat 20 de gener.

Posteriorment, la consellera Budó es desplaçarà a Tordera, on serà rebuda per l’alcalde del municipi, Joan Carles Garcia, i visitarà diverses zones afectades pel temporal.

 

Visita a Montblanc, a la tarda

Finalment, a les 16.30 hores, la consellera de la Presidència es dirigirà cap a Montblanc (Conca de Barberà), on coneixerà l’estat de diferents espais danyats pel temporal Dana de l’octubre de 2019. L’acompanyarà el delegat territorial del Govern a Tarragona, Òscar Peris; i l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu.

 

ATENCIÓ. Els mitjans interessats en fer preguntes a l’acte de signatura del conveni, caldrà que s’acreditin abans de les específicament per aquest esdeveniment enviant un correu abans de les 9 de demà al matí a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat, des d’una adreça corporativa del mitjà, facilitant nom i cognoms, correu electrònic i número de telèfon mòbil. Es faran a través de l’aplicació Zoom i no seran vàlides les acreditacions habituals dels periodistes per cobrir els actes del Palau de la Generalitat. ´

11:15|La consellera Budó i la ministra Darias signen un conveni entre les dues administracions per a la gestió dels ajuts per pal·liar els danys ocasionats pels temporals Dana i Glòria. Palau de la Generalitat (Sala Tarongers)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias, signaran un conveni entre les dues administracions per a la gestió dels ajuts per pal·liar els danys ocasionats pels temporals Dana i Glòria. L’acte de signatura comptarà amb parlaments de la consellera i la ministra, que es podran seguir en directe per streaming.