El conseller El Homrani presenta les bases del nou model de promoció de l'autonomia i atenció a les persones

És fruit de l'encàrrec que el Departament va fer el juny a una taula d'experts de diversos àmbits

query_builder   16 desembre 2020 10:31

event_note Nota de premsa

El conseller El Homrani presenta les bases del nou model de promoció de l'autonomia i atenció a les persones

És fruit de l'encàrrec que el Departament va fer el juny a una taula d'experts de diversos àmbits

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presentarà demà dijous les conclusions de la taula d’experts a qui el Departament va encarregar la revisió del sistema català d’autonomia i d’atenció a les persones. En el marc d’aquest espai de reflexió, s’ha concretat un nou model de promoció de l’autonomia i atenció a les persones grans, amb discapacitat i amb malaltia mental que precisin suport de llarga durada en l'entorn comunitari.

També participaran en la presentació alguns membres de la taula: Guillem López Casanova, expert en Economia de la Salut i director del Centre de Recerca en Economia de la Salut (UPF);  Adelina Comas-Herrera, doctora al departament de Polítiques de Salut de la London School of Economics, i Rosa Suñol, presidenta de la Fundació Avedis Donabedian.

Les intervencions dels periodistes es faran mitjançant la plataforma Zoom. Els mitjans interessats a formular preguntes us podeu connectar a:

https://zoom.us/meeting/register/tJMvc-qgpz8uG90QyI-C9G8Ut9k7_ec1Tg29

Contrasenya: 918365

ID de la reunió: 972 4389 4419

La roda de premsa es podrà seguir també en directe en aquest enllaç de Youtube:  https://youtu.be/UOm-Xl9GgBc

 

11:30|El conseller El Homrani presenta les bases per un nou model de promoció de l'autonomia i atenció a les persones. Acte virtual|- (-)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presentarà les bases per un nou model de promoció de l’autonomia i atenció a les persones que precisen suport de llarga durada en l'entorn comunitari. L'acompanyaran alguns membres de la taula d'experts que ha elaborat el document: Guillem López Casanova, expert en Economia de la Salut i director del Centre de Recerca en Economia de la Salut (UPF);  Adelina Comas-Herrera, doctora al departament de Polítiques de Salut de la London School of Economics, i Rosa Suñol, presidenta de la Fundació Avedis Donabedian. La participació dels mitjans a la roda de premsa serà telemàtica.