El conseller de Territori i Sostenibilitat es reuneix amb la Taula de Consens del Delta de l'Ebre

Damià Calvet també presidirà la presentació del projecte de la base nàutica del Port de la Ràpita i visitarà Flix

query_builder   16 desembre 2020 15:25

event_note Nota de premsa

El conseller de Territori i Sostenibilitat es reuneix amb la Taula de Consens del Delta de l'Ebre

Damià Calvet també presidirà la presentació del projecte de la base nàutica del Port de la Ràpita i visitarà Flix

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es reunirà demà dijous amb els representants de la Taula de Consens del Delta. La reunió tindrà lloc a Deltebre, a la seu de la Comunitat de Regants de l’Esquerra. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió a les 10.30 hores. Posteriorment, a les 11 hores el conseller Calvet atendrà els mitjans de comunicació.

Després, a les 12 hores, el conseller es traslladarà a Sant Carles de la Ràpita on visitarà les plaques fotovoltaiques instal·lades a la coberta de la Llotja de Peix més gran de Catalunya, i els terrenys de la nova base nàutica, on es presentarà el projecte d’aquesta instal·lació. Al finalitzar la visita, a les 12.45 hores aproximadament, el conseller Calvet atendrà els mitjans.

A la tarda, a les 16.30 hores el conseller visitarà Flix per conèixer de primera mà els treballs de reintegrament parcial de l’aigua del recinte de palplanxes al riu Ebre.

El conseller Calvet visita les Terres de l'Ebre

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es reunirà amb la Taula de Consens del Delta. Posteriorment, es traslladarà a Sant Carles de la Ràpita on visitarà les plaques fotovoltaiques instal·lades a la coberta de la Llotja de Peix i els terrenys de la nova base nàutica, on es presentarà el projecte d’aquesta instal·lació. A la tarda, el conseller Calvet visitarà Flix. 

  • 11:00|Reunió amb la Taula de Consens de Delta. Comunitat de Regants de de l'Esquerra ( pg. del Canal, s/n)|Deltebre (Baix Ebre)

    El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es reunirà amb la Taula de Consens de Delta.

  • 12:00|Visita al port de la Ràpita. Llotja del Port (moll pesquer)|Sant Carles de la Ràpita (Montsià)

    El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà les plaques fotovoltaiques instal·lades a la coberta de la Llotja de Peix i els terrenys de la nova base nàutica, on es presentarà el projecte d’aquesta instal·lació. El conseller atendrà els mitjans a la finalització de la visita, a les 12.45h.