El conseller Calvet signa un conveni de gestió de l'aeroport d'Andorra-La Seu amb el govern andorrà

query_builder   17 desembre 2020 10:46

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet signa un conveni de gestió de l'aeroport d'Andorra-La Seu amb el govern andorrà

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el ministre de Presidència, Economia i Empresa d’Andorra, Jordi Gallardo, signaran demà divendres, 18 de desembre, el nou conveni de col·laboració entre les dues administracions per a la gestió de l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell.

La signatura tindrà lloc a les 11 hores a l’Aeroport Andorra - La Seu on es farà una atenció als mitjans i una visita a les instal·lacions per veure els quatre nous hangars que s’hi estan construint.

 

Prèviament, a les 9,00 hores, Calvet i Gallardo, acompanyats d’altres representants d’ambdues administracions, es reuniran a l’edifici Administratiu Prat del Rull d’Andorra. Aquest punt està obert només als mitjans gràfics que així ho hagin comunicat a comunicacio@govern.ad.

11:00|El conseller Calvet signa un conveni de gestió de l'aeroport d'Andorra-La Seu amb el govern andorrà. Aeroport Andorra . La Seu, s/n |Montferrer i Castellbò (Alt Urgell)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el ministre de Presidència, Economia i Empresa d’Andorra, Jordi Gallardo, signaran el nou conveni de col·laboració entre les dues administracions per a la gestió de l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell. Després de la signatura, es fa una visita a les instal·lacions per veure els quatre nous hangars que s’hi estan construint.