El conseller Bernat Solé explica una mesura en relació al vot exterior per al 14-F

La mesura té l'objectiu de facilitar el procés de vot de la ciutadania resident a l'exterior

query_builder   17 desembre 2020 13:48

event_note Nota de premsa

El conseller Bernat Solé explica una mesura en relació al vot exterior per al 14-F

La mesura té l'objectiu de facilitar el procés de vot de la ciutadania resident a l'exterior

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, explica aquest divendres una mesura relacionada amb el vot exterior per a les eleccions del proper 14 de febrer. En compareixença des de la Sala de Premsa del Parlament, Solé aportarà els detalls sobre una decisió que pretén facilitar el procés de vot per als catalans i catalanes residents a l’exterior.

La mesura forma part de la feina que el Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, mitjançant la Subdirecció de Processos Electorals i Qualitat Democràtica, fa mesos que fa per garantir el dret a vot de tota la ciutadania d’una manera segura i amb legitimitat democràtica segons el marc jurídic vigent.

El conseller Bernat Solé contestarà preguntes dels periodistes des de la Sala de Premsa del Parlament de Catalunya a les 10:15 h.

10:15|El conseller Solé fa una roda de premsa per explicar una mesura en relació al vot exterior per al 14-F. Parlament de Catalunya|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, explicarà una mesura relacionada amb el vot exterior per a les eleccions del proper 14 de febrer. En compareixença des de la sala de premsa del Parlament, Solé aportarà els detalls sobre una decisió que pretén facilitar el procés de vot per als catalans i catalanes residents a l’exterior. El conseller contestarà preguntes dels periodistes des de la sala de premsa del Parlament de Catalunya a les 10:15 h.