ATENCIÓ - CANVI D'HORA: La consellera Vergés inaugura les noves Consultes Externes de l'Hospital Infantil Vall d'Hebron

query_builder   18 desembre 2020 08:06

settings_input_antenna Convocatòria

ATENCIÓ - CANVI D'HORA: La consellera Vergés inaugura les noves Consultes Externes de l'Hospital Infantil Vall d'Hebron

La consellera de Salut, Alba Vergés, visitarà avui l’Hospital Universitari Vall d’Hebron per inaugurar les noves Consultes Externes de l’Hospital Infantil. Després d’una visita per aquestes instal·lacions, a les 18h la consellera atendrà de forma telemàtica els mitjans de comunicació, a través de la plataforma Zoom:

https://zoom.us/j/94307571436?pwd=eGVCS1cxTnVlSWpQTUYrUy9nUHVIZz09  


ID de reunió: 943 0757 1436
Codi accés: 527211

En l’atenció a mitjans també participaran el gerent de l’hospital, Albert Salazar; la subdirectora assistencial i responsable de l’hospital infantil, Rocio Cebrián; i Mari Àngels Aceituno, adjunta d’infermeria de l’hospital infantil.

18:00|La consellera Vergés inaugura les noves Consultes Externes de l'Hospital Infantil Vall d'Hebron. Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus ( pg. de la Vall d'Hebron, 119-129)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, visitarà l’Hospital Universitari Vall d’Hebron per inaugurar les noves Consultes Externes de l’Hospital Infantil. Després d’una visita per aquestes instal·lacions, a les 18h, la consellera atendrà de forma telemàtica els mitjans de comunicació.