La consellera Ponsa passa comptes del darrer trimestre al capdavant de Cultura

query_builder   17 desembre 2020 14:49

event_note Nota de premsa

La consellera Ponsa passa comptes del darrer trimestre al capdavant de Cultura

  • Després de la roda de premsa, es farà la primera inscripció al recentment inaugurat Cens d’artistes
La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, passarà comptes demà divendres, 18 de desembre, en roda de premsa del darrer trimestre al capdavant del Departament de Cultura, i farà balanç de les principals mesures i ajudes encetades per fer front a la pandèmia, així com línies de treball per seguir avançant en millores estructurals per al sector cultural.

Després de la roda de premsa, es farà la primera inscripció al Cens d’artistes, recentment inaugurat, que ha de permetre avançar cap a l’Estatut de l’Artista i millorar el règim jurídic vigent.

La roda de premsa tindrà lloc a la sala d’actes de la seu central del Departament de Cultura, al Palau Marc, a partir de les 11.30 hores. En ella participarà, a més de la consellera, el secretari general del Departament, Lluís Baulenas.

Ateses les restriccions causades per la Covid, l’aforament a la sala de premsa serà limitat, per la qual cosa els mitjans que vulguin assistir-hi hauran d’enviar una confirmació al correu electrònic  premsa.cultura@gencat.cat .

La presentació serà emesa en directe a través del canal de Youtube del Departament de Cultura i els mitjans que vulguin fer-hi preguntes, podran enviar-les per whatsapp al tl. 677252982   

 

 

11:30|La consellera Ponsa passa comptes en roda de premsa del darrer trimestre al capdavant del Departament de Cultura. Palau Marc ( La Rambla, 8 ) |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, passarà comptes en roda de premsa del darrer trimestre al capdavant del Departament de Cultura.