Divendres, 18 de desembre a les 10:20 h. Parc de Bombers de Moià (Carretera de Manresa, Km 26 (N141 C)).

El conseller Miquel Sàmper inaugura demà el nou edifici del parc de Bombers de la Generalitat a Moià

query_builder   17 desembre 2020 15:28

event_note Nota de premsa

Divendres, 18 de desembre a les 10:20 h. Parc de Bombers de Moià (Carretera de Manresa, Km 26 (N141 C)).

El conseller Miquel Sàmper inaugura demà el nou edifici del parc de Bombers de la Generalitat a Moià

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, inaugurarà demà divendres 18 de desembre el nou edifici del parc de Bombers de la Generalitat a Moià (Moianès). A les 10:20 h es farà una atenció a mitjans.

A l’acte també assistiran la delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central,  Alba Camps; el director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Manel Pardo; i el director dels serveis territorials d’Interior a la Catalunya Central,  Eduard Freixedes, entre d’altres autoritats.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges dels parlaments i de l’exterior de l’edifici, però no es podrà accedir a l’interior de l’edifici en compliment de les mesures COVID. Servirem imatges de les instal·lacions als mitjans que ho desitgin.

Confirmeu la vostra assistència enviant un e-mail indicant NOM, COGNOM, i MITJÀ abans de les 19:30h d’avui dijous, 17 de desembre a comunicacio.interior@gencat.cat

Dia: Divendres, 18 de desembre

Hora: 10:20 h

Lloc: Parc de Bombers de la Generalitat a Moià (Ctra. Manresa, km 26).

Imprescindible acreditació via e-mail a comunicacio.interior@gencat.cat abans de dijous 17.12 a les 19.30h indicant nom, cognom i mitjà

10:20|El conseller Miquel Sàmper inaugura el nou edifici del parc de Bombers de la Generalitat a Moià. Parc de Bombers de Moià ( ctra. de Manresa, Km 26 (N141 C))|Moià (Moianès)

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, inaugurarà el nou edifici del parc de Bombers de la Generalitat a Moià (Moianès). A les 10:20 h es farà una atenció a mitjans. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camp, assistirà a la inauguració.