El vicepresident Aragonès i la consellera Budó compareixen aquest divendres per informar de forma telemàtica de les noves mesures per la Covid-19

query_builder   17 desembre 2020 22:01

event_note Nota de premsa

El vicepresident Aragonès i la consellera Budó compareixen aquest divendres per informar de forma telemàtica de les noves mesures per la Covid-19

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, compareixeran aquest divendres, 18 de desembre, a les 9 h en roda de premsa telemàtica per informar de les noves mesures a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Les preguntes adreçades al vicepresident Aragonès i a la consellera Budó en la roda de premsa telemàtica es faran a través de l’aplicació Zoom.

Per garantir la seguretat del sistema, rebreu un correu amb la contrasenya, que serà diferent a la de convocatòries anteriors.

Per poder preguntar i repreguntar en aquestes rodes de premsa caldrà que envieu un correu a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat, des d’una adreça corporativa del mitjà, facilitant nom i cognoms, correu electrònic i número de telèfon mòbil per sol·licitar la incorporació al xat de l’aplicació Zoom i rebre les contrasenyes corresponents. El correu el podeu enviar a partir d’ara i fins demà a les 8h del matí.

09:00|El vicepresident Aragonès i la consellera Budó compareixen per informar de forma telemàtica de les noves mesures per la Covid-19. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, compareixeran en roda de premsa telemàtica per informar de les noves mesures a causa de la pandèmia de la Covid-19.