La directora del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista del Departament d'Interior participa en la I Jornada sobre Migració, Cultura i Dret per tractar sobre la violència contra les dones

query_builder   25 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La directora del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista del Departament d'Interior participa en la I Jornada sobre Migració, Cultura i Dret per tractar sobre la violència contra les dones

Dilluns, 28 d'abril, a les 11:45h, a la Casa Golferich
La directora del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Alba García, i la caporal dels Mossos d'Esquadra, Anna Choi, cap del Grup Regional d'Atenció a la Víctima de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona, participaran el proper dilluns, 28 d'abril, en la I Jornada sobre Migració, Cultura i Dret que,  sota el títol "Dona, Migració i Violència", tindrà lloc a la Casa Golferichs de Barcelona.
 
La Jornada, organitzada per la Casa Eslava i que es celebrarà des de les 9 del matí fins a les 18:00 hores, pretén analitzar els diferents tipus de violència exercides sobre les dones.
 
A les 11:45 hores, intervindrà la directora del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista del departament, Alba García.
 
A les 12:15 hores, parlarà la caporal dels Mossos d'Esquadra, Anna Choi, cap del Grup Regional d'Atenció a la Víctima de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona.
 
Durant la Jornada també participaran la professora titular de Dret Constitucional, Ciència Política i de l'Administració i membre de l'Institut Universitari d'Estudis de la Dona de la Universitat de València, Júlia Sevilla, i la presidenta de la Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat a Catalunya, Àgata Sol.
 

11:45|.CASA GOLFERICH-FUNDACIÓ PI I SUNYER (GRAN VIA, 491. BARCELONA)|Barcelona (El Barcelonès)

La directora del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista del Departament d’Interior, Alba Garcia, participa en la I Jornada sobre Migració, Cultura i Dret per tractar sobre la violència contra les dones