Els consellers Calvet i El Homrani presenten la futura escola de mecànics EFAV a l'aeroport de Lleida-Alguaire

query_builder   18 desembre 2020 13:57

event_note Nota de premsa

Els consellers Calvet i El Homrani presenten la futura escola de mecànics EFAV a l'aeroport de Lleida-Alguaire

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitaran dilluns, 21 de desembre, les instal·lacions de l’aeroport de Lleida-Alguaire per presentar la futura escola de mecànics aeronàutics que obrirà les portes el primer trimestre de 2021.

La visita, que s’iniciarà a les 10.45 hores, comptarà amb la presència de l’alcalde d’Alguaire, Antoni Perea; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; i, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau.

10:45|Els consellers Calvet i Homrani presenten la futura escola de mecànics EFAV a l'aeroport de Lleida-Alguaire. Aeroport de Lleida-Alguaire (carretera de l'aeroport, s/n)|Alguaire (Segrià)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitaran les instal·lacions de l’aeroport de Lleida-Alguaire per presentar la futura escola de mecànics aeronàutics que obrirà les portes el primer trimestre de 2021.