Presentació del Barcelona Hub d'Art, Ciència i Tecnologia

query_builder   18 desembre 2020 15:41

event_note Nota de premsa

Presentació del Barcelona Hub d'Art, Ciència i Tecnologia

El proper dilluns, 21 de desembre, es presentarà el Barcelona Hub d’Art, Ciència i Tecnologia, una iniciativa per promoure la relació dels àmbits artístics i científico-tècnics impulsada per nou institucions. Participaran en la presentació la consellera de Cultura, Àngels Ponsa; el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa; el tinent d'alcaldia de l'Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats; el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga​, i el rector de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Josep A. Planell.

La roda de premsa tindrà lloc al Palau Marc, seu del Departament de Cultura, a les 11 hores. També hi seran presents els representants de les nou institucions que constitueixen el hub, que són la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), el Barcelona Supercomputing Center (BSC), el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), Barcelona Tech City, Hangar  la New Art Foundation, a més de la UOC i Fira de Barcelona.

La roda de premsa tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat. Per aquest motiu, per assistir-hi presencialment caldrà enviar un correu electrònic a premsa.cultura@gencat.cat indicant nom i cognoms i mitjà de comunicació.

D’altra banda, la roda de premsa també es podrà seguir telemàticament a través de Youtube: https://www.youtube.com/user/culturacatalunya. Els periodistes que la segueixin virtualment podran adreçar preguntes per Whatsapp al 677252982 (Laura Costa).

 

11:00|La consellera Ponsa i el conseller Tremosa presenten el Barcelona Hub d'Art, Ciència i Tecnologia. Palau Marc, seu del Departament de Cultura (la Rambla, 8)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, i el conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, participaran en la presentació del Barcelona Hub d’Art, Ciència i Tecnologia.