La consellera Budó presidirà demà l'acte de reconeixement al mèrit esportiu català

query_builder   18 desembre 2020 15:01

event_note Nota de premsa

La consellera Budó presidirà demà l'acte de reconeixement al mèrit esportiu català

  •  El futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué rebrà el guardó en una cerimònia que tindrà lloc al Museu Nacional d'Art de Catalunya a partir de les 19.30h

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, presidirà demà dissabte 19 de desembre, l’acte de reconeixement al mèrit esportiu català, que rebrà el futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué. La cerimònia d'entrega tindrà lloc al Museu Nacional d'Art de Catalunya, a partir de les 19.30h. A l’acte també hi assistirà el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras.

Aquest guardó vol reconèixer el treball i el mèrit d’esportistes i entitats esportives de Catalunya, que a través de la seva tasca i èxits contribueixen a la promoció i el creixement de l’esport al nostre país, així com a la internacionalització de Catalunya. Gerard Piqué rebrà el premi per la importància que tenen les seves fites esportives per a l’esport català i pel fet de ser un esportista referent a nivell internacional.

Durant l’acte, que clourà la consellera Budó, també es retrà un homenatge, a títol pòstum, a Josep Lluís Vilaseca i Guasch, primer secretari general de l’Esport del Govern  i un referent de l’esport del país. El Govern reconeixerà el seu paper destacat com a creador del sistema esportiu de Catalunya, així com una trajectòria en què va excel·lir també com a dirigent en entitats i organismes de l’esport internacional i del moviment olímpic.

L’acte es podrà seguir en directe per TV3.

*NOTA per als mitjans: L’aforament és limitat per complir amb les mesures de seguretat i prevenció per la Covid-19. Per això, demanem als mitjans que vulguin cobrir l’acte que s’acreditin prèviament enviant abans d’avui divendres a les 20h un correu electrònic a amayol@gencat.cat, facilitant nom, cognoms i mitjà.

 

19:30|La consellera Budó presideix l'acte de reconeixement al mèrit esportiu català. Sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (Palau Nacional, Parc de Montjuïc, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, presidirà l’acte de reconeixement al mèrit esportiu català, que rebrà el futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué. També hi assistirà el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras.