El conseller Tremosa es reuneix demà amb els alcaldes de Badalona i Sant Adrià de Besòs

query_builder   22 desembre 2020 19:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tremosa es reuneix demà amb els alcaldes de Badalona i Sant Adrià de Besòs

Demà, dimecres, 23 de desembre de 2020, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, mantindrà reunions de treball amb els alcaldes de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau; representants del Departament de Territori i Sostenibilitat, i el rector de la UPC, Francesc Torres, en el marc de l’acord de Govern aprovat avui del Hub de Coneixement del Barcelonès Nord.

La primera reunió de treball tindrà lloc a les 9.30 hores a l’Edifici de les Tres Xemeneies (Av. Eduard de Maristany 106, Sant Adrià del Besòs). Els mitjans de comunicació podran prendre imatges de la reunió. Caldrà confirmar prèviament l’assistència enviant un correu electrònic a asarrias@metrovacesa.com

La segona reunió tindrà lloc a les 10:30 hores a Badalona, a l’antiga Companyia Auxiliar del Comerç i la Indústria (CACI, Av. d’Eduard de Maristany 191, Badalona). Els mitjans de comunicació podran prendre imatges de la reunió.

A les 11.30 el conseller Tremosa i els alcaldes de Badalona i Sant Adrià de Besòs faran una valoració davant dels mitjans.

El conseller Tremosa es reuneix amb els alcaldes de Badalona i Sant Adrià de Besòs

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, es reunirà amb els alcaldes de Badalona i Sant Adrià de Besòs, representants del Departament de Territori i Sostenibilitat; i el rector de la UPC, Francesc Torres, en el marc de l’acord de govern del HUB de Coneixement del Barcelonès Nord.

  • 09:30|Reunió de Treball a l'Edifici de les Tres Xemeneies. Edifici de les Tres Xemeneies ( av. Eduard de Maristany, 106)|Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)

    El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, mantindrà la primera reunió de treball a l’Edifici de les Tres Xemeneies. Els mitjans de comunicació podran prendre imatges de la reunió. Caldrà confirmar prèviament l’assistència enviant un correu electrònic a asarrias@metrovacesa.com.

  • 10:30|Reunió a Badalona. Companyia Auxiliar del Comerç i la Indústria (CACI) ( av. d'Eduard de Maristany, 191)|Badalona (Barcelonès)

    El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, mantindrà una segona reunió de treball a Badalona, a l’antiga Companyia Auxiliar del Comerç i la Indústria. Els mitjans de comunicació podran prendre imatges de la reunió. A les 11.30h,  el conseller Tremosa i els alcaldes de Badalona i Sant Adrià del Besòs faran una valoració davant dels mitjans.