Aragonès, Vergés i Argimon faran una roda de premsa a la residència Feixa Llarga de l'Hospitalet de Llobregat, on s'administrarà la primera vacuna contra la Covid-19 a Catalunya

query_builder   26 desembre 2020 17:00

event_note Nota de premsa

Aragonès, Vergés i Argimon faran una roda de premsa a la residència Feixa Llarga de l'Hospitalet de Llobregat, on s'administrarà la primera vacuna contra la Covid-19 a Catalunya

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès; la consellera de Salut, Alba Vergés, i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, faran demà una roda de premsa híbrida (telemàtica i presencial) a la residència Feixa Llarga de l’Hospitalet de Llobregat, on s’administrarà la primera vacuna a Catalunya contra la Covid-19.

La roda començarà a les 12:30 hores. Arran de les restriccions de la pandèmia per la Covid-19, els professionals dels mitjans de comunicació que vulguin seguir la roda de forma presencial hauran d’enviar un mail a premsa.salut@gencat.cat.

Important: en aquesta roda no es podran agafar imatges del primer resident vacunat de Catalunya sinó només de la roda de premsa que també es podrà seguir de forma telemàtica a través de la plataforma Zoom:

https://zoom.us/j/91312243555?pwd=RUtlc2llbmhSTlkyenJVRHBwN2xOQT09

ID de la reunió: 913 1224 3555
Codi d’accés: 373382

12:30|Aragonès, Vergés i Argimon fan una roda de premsa a la residència Feixa Llarga de l'Hospitalet de Llobregat. Roda de premsa híbrida (telemàtica i presencial)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès; la consellera de Salut, Alba Vergés, i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, faran una roda de premsa híbrida (telemàtica i presencial) a la residència Feixa Llarga de l’Hospitalet de Llobregat, on s’administrarà la primera vacuna a Catalunya contra la Covid-19. Arran de les restriccions de la pandèmia per la Covid-19, els professionals dels mitjans de comunicació que vulguin seguir la roda de forma presencial, hauran d’enviar un mail a premsa.salut@gencat.cat. Important: en aquesta roda no es podran agafar imatges del primer resident vacunat de Catalunya sinó només de la roda de premsa que també es podrà seguir de forma telemàtica a través de la plataforma Zoom.