Empresa i Coneixement i Pimec presenten el Programa de viabilitat empresarial per impulsar el futur de les pimes afectades per la Covid-19

query_builder   12 gener 2021 16:00

event_note Nota de premsa

Empresa i Coneixement i Pimec presenten el Programa de viabilitat empresarial per impulsar el futur de les pimes afectades per la Covid-19

  • El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, i el secretari general de Pimec, Antoni Cañete, faran la presentació que tindrà lloc a les 10:00 hores a la seu de Pimec i es podrà seguir presencial o telemàticament


Demà, dimecres 13 de gener de 2021, a les 10:00 hores, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, i el secretari general de Pimec, Antoni Cañete, presentaran el Pla de Viabilitat Empresarial, un programa que té l’objectiu d’impulsar el futur de les pimes després dels efectes de la Covid-19.

Es tracta d’un programa que diagnostica la situació i viabilitat de l’empresa, capacita l’empresariat amb el conjunt d’eines necessàries per a la identificació dels factors claus de canvi i transformació, estructura un full de ruta de viabilitat empresarial amb l’objectiu final d’aconseguir la viabilitat del negoci a mitjà i llarg termini.

La roda de premsa se celebrarà a la seu de PIMEC (c/ Viladomat, 174)  i es podrà ser seguida en streaming a través de zoom:
https://us02web.zoom.us/j/83181120670?pwd=TzBCdUY0U1NweWQ4aENBK1dIeDB5QT09.
id: 831 8112 0670
contrasenya: PIMEC202
Els mitjans audiovisuals que vulguin cobrir l’acte de manera presencial ho poden fer acreditant-se mitjançant el correu premsa@pimec.org.

10:00|El conseller Tremosa presenta un programa per impulsar el futur de les pimes afectades per la Covid-19. C. Viladomat, 174|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, i el secretari general de Pimec, Antoni Cañete, presentaran el Pla de Viabilitat Empresarial, un programa que té l’objectiu d’impulsar el futur de les pimes després dels efectes de la Covid-19.