El conseller Tremosa es reuneix demà dimecres amb els responsables del centre tecnològic Eurecat i l'empresa DICOMOL

query_builder   12 gener 2021 18:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tremosa es reuneix demà dimecres amb els responsables del centre tecnològic Eurecat i l'empresa DICOMOL

  • A les 13:30 hores el titular d’Empresa i Coneixement visitarà la seu d’Eurecat, a Cerdanyola del Vallès, i a les 16 hores, la nova planta que l’empresa DICOMOL ha posat en marxa La Llagosta

  • Les dues visites seran obertes als mitjans de comunicació

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, es reunirà demà dimecres, 13 de gener, amb els responsables del centre tecnològic Eurecat i de l’empresa catalana DICOMOL, especialitzada en el disseny i fabricació de motllos per a injecció.

A les 13:30 hores, el conseller Tremosa, mantindrà una reunió de treball amb el president d’Eurecat, Xavier Torra, i altres responsables dels centre tecnològic. Ramon Tremosa visitarà les instal·lacions del centre, a Cerdanyola del Vallès, on coneixerà les diferents tecnologies en què s’ha estat treballant en els darrers mesos. El titular d’Empresa i Coneixement estarà acompanyat de la directora general d’Indústria, Matilde Villarroya, i del conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero.

Posteriorment, a les 16 hores, el conseller Tremosa es desplaçarà a les noves instal·lacions de l’empresa DICOMOL, al polígon industrial de La Llagosta. El titular d’Empresa i Coneixement es reunirà amb els seus responsables, acompanyat de l’alcalde de La Llagosta, Òscar Sierra, el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero, i el subdirector general d’Inversió Industrial, Jordi Carbonell, també participaran en la visita.

En finalitzar la visita hi haurà parlaments del conseller Tremosa i de la directora general de DICOMOL, Estela Sánchez.

Els mitjans interessats podran seguir les dues visites.

El conseller Tremosa es reuneix amb els responsables del centre tecnològic Eurecat i de l'empresa DICOMOL

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, es reunirà amb els responsables del centre tecnològic Eurecat i l’empresa DICOMOL.

  • 13:30|Reunió amb els responsables del centre tecnològic Eurecat . Av. Universitat Autònoma, 23 |Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)

    El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, es reunirà amb els responsables del centre tecnològic Eurecat.

  • 16:00|Reunió amb els responsables de l'empresa DICOMOL. Polígon Industrial de La Llagosta ( c. Cadaqués. 11)|La Llagosta (Vallès Oriental)

    El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, es reunirà amb els responsables de l’empresa DICOMOL.