El Govern fa seguiment de la situació epidemiològica i de la mobilitat a Catalunya per la COVID-19

query_builder   13 gener 2021 18:20

event_note Nota de premsa

El Govern fa seguiment de la situació epidemiològica i de la mobilitat a Catalunya per la COVID-19

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, compareixen demà dijous 14 de gener en roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país. La consellera Vergés estarà acompanyada pel secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon; mentre que el conseller Sàmper ho estarà de la sub-directora general de Coordinació i Gestió d'Emergències de Protecció Civil, Imma Solé.

La roda de premsa començarà a les 12 hores i tindrà un format telemàtic; els mitjans podran participar-hi a través de la plataforma Zoom:
https://zoom.us/j/97428502915?pwd=RUNrNmVBQWliVGZ1ZlJyb3VJNG9GZz09

ID de reunió: 974 2850 2915
Codi d’accés: 346400

12:00|La consellera Vergés i el conseller Sàmper fan seguiment de la situació epidemiològica i de la mobilitat a Catalunya per la COVID-19. Departament de Salut - Departament d'Interior|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, compareixeran en roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país. La consellera Vergés estarà acompanyada pel secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon; mentre que el conseller Sàmper ho estarà de la sub-directora general de Coordinació i Gestió d'Emergències de Protecció Civil, Imma Solé.