La portaveu del Govern, Meritxell Budó, informa dels Acords del Govern aquest dimarts de forma telemàtica

query_builder   18 gener 2021 16:28

settings_input_antenna Convocatòria

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, informa dels Acords del Govern aquest dimarts de forma telemàtica

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, informarà demà dimarts, 19 de gener, a les 13 h, en roda de premsa telemàtica dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí.

Les preguntes adreçades a la consellera en la roda de premsa telemàtica es faran a través de l’aplicació Zoom.

Per garantir la seguretat del sistema, rebreu un correu amb la contrasenya, que serà diferent a la de la setmana anterior.

Per poder preguntar i repreguntar en aquestes rodes de premsa caldrà que envieu un correu a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat, des d’una adreça corporativa del mitjà, facilitant nom i cognoms, correu electrònic i número de telèfon mòbil per sol·licitar la incorporació al xat de l’aplicació Zoom i rebre les contrasenyes corresponents. El correu el podeu enviar a partir d’ara i fins demà dimarts a les 11.30h.

13:00|La portaveu del Govern, Meritxell Budó, informa dels Acords del Govern. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, informarà en roda de premsa telemàtica dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Les preguntes adreçades a la consellera es faran a través de l’aplicació Zoom.