La consellera Carme Capdevila presenta a Girona el programa PROFIT per millorar la qualitat en el servei de la restauració

query_builder   2 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila presenta a Girona el programa PROFIT per millorar la qualitat en el servei de la restauració

A la demarcació de Girona es desenvoluparan un total de 42 cursos durant aquest 2008
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà aquest proper dijous a Girona el Programa per a la Restauració Orientat a la Formació Integral dels Treballadors (PROFIT). La consellera estarà acompanyada pel secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy i el president de la Federació d’Hostaleria a les comarques de Girona, Antoni Escudero.  
 
El programa PROFIT té com a objectiu la formació i reciclatge de personal en el sector de la restauració per atendre i satisfer millor les necessitats de la clientela. Respon a la necessitat de comptar amb personal ben preparat i a la voluntat de pal·liar una percepció, cada cop més estesa entre la ciutadania del país, pel que fa al declivi de l’ús de la llengua catalana en el sector de la restauració.
 
A la demarcació de Girona, es realitzaran un total de 42 cursos durant aquest 2008. Prèviament, a Girona ciutat i Lloret de Mar, es desenvoluparan dues de les deu proves pilots que s’han organitzat a Catalunya abans de la posada en marxa definitiva del programa, prevista a partir del mes de maig.
 
Aquesta iniciativa està coordinada per la Secretaria de Comerç i Turisme del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, amb la participació del Departament d’Acció Social i Ciutadania i el Departament de Vicepresidència.

17:00|.Seu de la Delegació del Govern a Girona (Gran Via Jaume I, 9)|Girona (El Gironès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà el Programa per a la Restauració Orientat a la Formació Integral dels Treballadors (PROFIT). La consellera estarà acompanyada pel secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy i el president de la Federació d’Hostaleria a les comarques de Girona, Antoni Escudero.