La consellera Vergés presenta el projecte executiu del nou Hospital Joan XXIII

query_builder   21 gener 2021 14:40

event_note Nota de premsa

La consellera Vergés presenta el projecte executiu del nou Hospital Joan XXIII

La consellera de Salut, Alba Vergés, acompanyada del director del Servei Català de la Salut (CatSalut), Adrià Comella, presenta demà divendres 22 de gener, el projecte executiu del nou Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. El projecte “Entre places” va ser el guanyador en el concurs públic i pretén donar resposta a les necessitats assistencials del territori.

La roda de premsa començarà a les 11.30 hores i tindrà un format telemàtic; els mitjans podran participar-hi a través de la plataforma Zoom:

https://zoom.us/j/96418460599?pwd=UXMwVGk5WlphOGVSYlF0cFFHUXVRZz09

ID de reunió:            964 1846 0599

Codi d’accés:           648112

11:30|La consellera Vergés presenta el projecte executiu del nou Hospital Joan XXIII. Hospital Universitari Joan XXIII|Tarragona (Tarragonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, acompanyada del director del Servei Català de la Salut (CatSalut), Adrià Comella, presentarà el projecte executiu del nou Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. El projecte “Entre places” va ser el guanyador en el concurs públic i la proposta pretén donar resposta a les necessitats assistencials del territori. El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, acompanyarà la consellera.