Signatura de la construcció dels primers nanosatèl·lits de la Generalitat de Catalunya

query_builder   25 gener 2021 10:30

event_note Nota de premsa

Signatura de la construcció dels primers nanosatèl·lits de la Generalitat de Catalunya

  • Durant l’acte de signatura, que tindrà lloc el dimecres, 27 de gener, a les 11h, a la seu del Departament de Polítiques Digitals, es donaran a conèixer els serveis que oferiran els nanosatèl·lits i les empreses que s'encarregaran de la seva posada en marxa

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, junt amb el director de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC), Ignasi Ribas, i els màxims directius de les empreses adjudicatàries, participarà dimecres vinent, 27 de gener, en l’acte de signatura dels contractes per a la construcció i llançament dels dos primers nanosatèl·lits que la Generalitat posarà en òrbita en el marc de l’Estratègia NewSpace de Catalunya.

Durant l’acte, que tindrà lloc a les 11:00 hores a la seu del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública al Districte Administratiu, a Barcelona, es donarà a conèixer en roda de premsa quines són les empreses adjudicatàries dels contractes, així com les característiques, funcionalitats, serveis i detalls del llançament dels nanosatèl·lits. Tot seguit es procedirà a l’acte formal de signatura dels contractes.

L’acte es podrà seguir via streaming pel canal de YouTube del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública: https://www.youtube.com/user/TICCATALUNYA

*Nota per als mitjans:

Els gràfics i periodistes que vulguin cobrir l’acte presencialment, cal que s’acreditin prèviament per poder accedir-hi enviant un correu electrònic amb el nom, mitjà i DNI a premsa.politiquesdigitals@gencat.cat 

La resta de mitjans podeu seguir la roda de premsa telemàticament via Zoom, mitjançant aquest enllaç: https://zoom.us/j/94295624880, on haureu d’identificar-vos amb nom i mitjà.

 

11:00|El conseller Puigneró participa en la signatura de la construcció dels primers nanosatèl·lits de la Generalitat . Districte Administratiu - Auditori ( c. del Foc, 57, edifici A)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, junt amb el director de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC), Ignasi Ribas, i els màxims directius de les empreses adjudicatàries, participarà en l’acte de signatura dels contractes per a la construcció i llançament dels dos primers nanosatèl·lits que la Generalitat posarà en òrbita en el marc de l’Estratègia NewSpace de Catalunya. L'acompanyarà el director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco.