Salut visita i explica el nou espai hospitalari polivalent de l'Hospital Germans Trias i Pujol

query_builder   29 gener 2021 12:34

event_note Nota de premsa

Salut visita i explica el nou espai hospitalari polivalent de l'Hospital Germans Trias i Pujol

El secretari general de Salut, Marc Ramentol, visitarà diumenge 31 de gener les instal·lacions del nou espai hospitalari polivalent de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. Es tracta del segon dels cinc d’aquests espais amb què s’amplia la capacitat assistencial del sistema català de salut, tant per afrontar la pandèmia com la post pandèmia.   

Després de la visita, Ramentol presentarà el projecte, acompanyat de la directora de l’àrea d’Organitzacions i Professionals del Servei Català de la Salut, Sara Manjón i del gerent de la Gerència Territorial Metropolità Nord de l’Institut Català de la Salut, Jordi Ara. Serà en una roda de premsa telemàtica que començarà a les 11h, que els mitjans podran seguir per Youtube (https://youtu.be/v-RjpURdBCM) i participar a través de Zoom:

https://zoom.us/j/91215648166?pwd=aVVCS2tkNEpvcGlPY1FaUjVOTU5XUT09

ID de reunió: 912 1564 8166

Codi d’accés: 653977

NOTA: en acabar la roda de premsa se serviran fotografies i vídeo de la visita i de l’espai per als mitjans de comunicació.

11:00|Salut visita i explica el nou espai hospitalari polivalent de l'Hospital Germans Trias i Pujol . Hospital Universitari Germans Trias i Pujol ( ctra. de Canyet, s/n)|Badalona (Barcelonès)

El secretari general de Salut, Marc Ramentol, visitarà les instal·lacions del nou espai hospitalari polivalent de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, de Badalona. Es tracta del segon dels cinc d’aquests espais amb què s’amplia la capacitat assistencial del sistema català de salut, tant per afrontar la pandèmia com la post pandèmia.